Use Your Energy Well

Maak een afspraak

Meer weten?
06-13798304

Massagepraktijk – Suzie Joku
Graaf Woldemariaan 12
3434 DM Nieuwegein

Wat mijn klanten zeggen:

De invulling van de behandeling is voor iedereen anders. Je krijgt namelijk niet zozeer wat je wil, maar wat je nodig hebt. De behandeling werkt meestal nog een tijdje door. Hieronder een aantal reacties ….  

Ik word al een tijdje behandeld door Suzie. Vind dit prettig. Het geeft rust en ontspanning. Ik kan Suzie van harte aanbevelen.

Joke, Vleuten

Ik heb onlangs een behandeling van Suzie gehad. Suzie is een open en warme vrouw die echt de tijd voor je neemt. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt en handelt daar ook na. We begonnen de behandeling met een gesprek omdat zij, in tegenstelling tot ikzelf, al in de gaten had dat ik nog even moest landen. Vervolgens is ze aan de behandeling begonnen. Dit was ontzettend bijzonder. De zaken die ze doorkreeg waren spot-on. Na de behandeling liep ik dagen op wolken. Ik kan Suzie dus ook van harte aanbevelen.

Anja, Tilburg

Een heerlijke massage ondergaan bij Suzie. Ze werkt met haar gidsenteam die aangaven dat ik bodylotion nodig had in plaats van olie tijdens de massage. Tijdens de massage gaf mijn lichaam aan dat Suzie mij op een bepaalde manier moest masseren. Zij volgde wat mijn lichaam aangaf wat resulteerde dat er op diepe lagen van mijn zijn zaken los gemaakt mocht worden. Het voelde bevrijdend. Nadien kreeg ik de ruimte om bij te komen en los te laten wat er los gelaten mocht worden. Ik kan een massagebehandeling door Suzie meer dan aanbevelen.

Alice, Rheden

Mijn review van de healing met stoelmassage: Voor herhaling vatbaar! Top, Suzie!

Roodje, Nieuwegein

Met een strak gespannen rug kwam ik bij Suzie. Suzie had niet alleen aandacht voor mijn rug, maar ook voor de (mogelijke) onderliggende oorzaak van de klachten. De behandeling is afgestemd op mijn hele persoon. Dit heeft een heel aangename maar ook diepgaande werking met een goed resultaat. Fijn! 

Betty, Zeist

Een warm, oprecht, mooi mens die weet wat ze doet! Zeker voor herhaling vatbaar!! Top!

Elize, IJsselstein

Ik zat een beetje vast. In mijn gevoel, in mijn lichaam, in mijn leven. Ik kon er niet goed bij wat er aan de hand was. Tijdens de massage kwamen we al gauw op verdriet. Verdriet dat voor mij moeilijk was om los te laten vanwege de oorzaak. Suzie maakte dat ik dat wel kon door haar mooie techniek. Ik mocht al mijn verdriet naar haar handen brengen zodat zij ze los kon laten. Zo hoefde ik niet naar mijn verdriet te kijken en kon het zo loslaten. Dat voelde zo fijn. Zo geborgen en veilig. Daardoor verdween het gevoel van vastzitten.
Haar massageruimte is heel sereen en warm. Je wordt omhuld door zuivere liefde en licht.
Een aanrader om bij Suzie een massage te beleven.

Petra, Kaatsheuvel

Suzie heeft mij al meerdere keren geholpen met het afvoeren van spanningen. Suzie is een warme en oprechte vrouw, die naar je luistert en bij wie je je meteen welkom voelt. Hoe ze het doet weet ik niet, maar ze weet meteen de vinger op de zere plek te leggen, letterlijk en figuurlijk. Na een behandeling ben ik weer helemaal opgeladen en ontspannen. Kortom, een echte aanrader dus!

Ylonka, Vleuten