Use Your Energy Well

Maak een afspraak

Meer weten?
06-13798304

Massagepraktijk – Suzie Joku
Graaf Woldemariaan 12
3434 DM Nieuwegein

Tarieven

Energetische stoelmassage (€50)

De energetische stoelmassage is een stoelmassage van 25 á 30 minuten die over de kleren heen wordt gegeven. Ik stem me af op jouw energieveld, zodat je de juiste behandeling krijgt. Tijdens de massage zit je op een speciale stoel die ontworpen is om je optimaal te ondersteunen. Bij deze massage behandel ik meestal je hoofd, nek, schouders, armen, handen en/of rug, maar dat is in feite  afhankelijk van je vraag, de signalen van je lichaam, van wat zich aandient en de manier waarop mijn gidsen me sturen. Ik voer af wat ik mag afvoeren en geef eventuele boodschappen door. Na deze massage ben je weer uitgerust en terug bij jezelf. Je hebt wat antwoorden gekregen en je voelt je weer ontspannen. Drink na deze massage veel water en ga bij voorkeur niet direct de drukte weer in. Zorg goed voor jezelf.

Wil je graag een stoelmassage, maar heb je een uitkering? Neem dan even contact op. 

Deze massage geef ik op locatie. Het tarief bedraagt €50. Buiten Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten of Utrecht komen daar de reiskosten à €0,19/km bij.

Wil je graag een stoelmassage, maar heb je een uitkering? Neem dan even contact op. 

Combinatie reading met energetische massage (€62)

In 2020 realiseerde ik me dat mijn energetische massages steeds vaker gepaard gingen met een uitgebreide reading. Als er een mooie of soms confronterende boodschap voor je komt, naar aanleiding van je verhaal of de massage, dan kan dat jou alleen maar versterken.

We beginnen de reading vooraf met je vraag, waaronder de signalen die je lichaam afgeeft, en ik geef je door wat er komt. Daarna mag je plaats nemen op de massagebank en als je goed ligt, maak ik in stilte contact met mijn gidsen, die me helpen bij de behandeling. Vervolgens laat ik je eerst wennen aan de druk van mijn handen en daarna begint de massagebehandeling. Ik masseer met trage bewegingen, zodat je volledig tot rust komt. Na deze massage ervaar je een diepe ontspanning. Je voelt je hele lichaam weer en je kan de vraag waarmee je binnen kwam beter beantwoorden. Je krijgt de tijd om rustig bij te komen en wat te drinken.  Drink na de massage veel water en ga bij voorkeur niet direct de drukte weer in. Zorg goed voor jezelf.

Deze massage geef ik in mijn praktijk in Nieuwegein. Inclusief intake en nagesprek duurt de behandeling zo’n 1,5 a 2 uur. Normaal gesproken zou je hiervoor in totaal €95 betalen, maar voor deze combinatie betaal je vanaf nu €62.  

Wil je graag een reading icm massage, maar heb je een uitkering? Neem dan even contact op.

Persoonlijk consult (€45)

Heb je vragen over je carriere of je persoonlijke levenspad? Over je huidige situatie of helpt de energie waarin je zit, je niet verder? Je leeft hier op aarde en er is niemand anders dan jij die jouw pad kan lopen. Wist je dat je daar perfect voor uitgerust bent? Echt waar! Je krijgt dus nooit meer dan je aan kan. Natuurlijk zie je het soms even niet meer. Maar weet: je loopt nooit alleen! Iedereen in je leven speelt een bepaalde rol. Soms uitdagend, soms op de achtergrond, soms naast je. Dat geldt ook voor jou! Altijd bedoeld om je uit te nodigen in jouw Licht te gaan staan. Vind je dat moeilijk? Ik help je daar graag bij. Ik werk hierin samen met mijn helpers, engelen en gidsen. De invulling is volledig afhankelijk van wat je nodig hebt. Ik weet van tevoren nooit hoe het zal gaan, maar na het consult heb je wel antwoord op je vraag. Maak een afspraak voor een persoonlijk consult, dan kom ik je helpen.

Wil je graag een consult, maar heb je een uitkering? Neem dan even contact op.